Právě vysíláme

Čarodějky z HARRYHO POTTERA vyrazily na dámskou jízdu! Jak dnes vypadá Lenka, Pansy a krásná Cho?

22. ledna 2019 12:10
Čarodějky z HARRYHO POTTERA vyrazily na dámskou jízdu! Jak dnes vypadá Lenka, Pansy a krásná Cho?

Filmy o Harrym Potterovi se dnes řadí ke kultovním filmařským počinům a herce ze slavné série zná celý svět. Jelikož ale od natáčení posledního dílu uběhl nějaký ten pátek, všechny zajímá, jak nyní představitelé postav vypadají.

Daniela Radcliffa, Emmu Watson a Rupertha Grinta známe všichni. Tato známá trojice hlavních hrdinů se totiž stále pohybuje ve filmovém světě a převážně Daniel točí jeden snímek za druhým. Poznali byste však dnes například Katie Leung, jenž si zahrála krásnou Cho Changovou?

Postava Cho sice nijak zásadně děj Harryho Pottera neovlivnila, ale rozhodně se na ni nesmí zapomenout. Stejně jako na Lenku Láskorádovou a Pansy Parkinsonovou!

Cho byla z Havraspáru, Lenka taktéž a Pansy stála po boku zlého Draca ve Zmijozelu. A ačkoliv byly tyto tři studentky Bradavic zcela jiné a společně toho příliš mnoho nezažily, ve skutečném světě jsou dvě půvabné tmavovlásky a sympatická blondýnka velké kamarádky.

Herečky se i po sedmi letech od posledního natáčení stále scházejí a tráví spolu volný čas. Nedávno se společně sešly v Londýně a z jejich dámské jízdy vznikla i fotografie, kterou Evanna Lynch, představitelka Lenky, zveřejnila na Instagramu společně s několika srdíčky.

Jak to holkám společně sluší? Jen se podívejte!

 

Zdroj: Instagram

Zahrajte si alko hru s Harry Potterem. Napijte se, když…

Články, které by tě mohly zajímat