Právě vysíláme

Caroline (61) je modelkou spodního prádla a mění módní svět

14. července 2021 9:10
Caroline (61) je modelkou spodního prádla a mění módní svět

Módní průmysl se změnil a na molech už se neukazují jen modelky s mírami 90–60–90. Čím dál víc značek si pak najímá modelky plnoštíhlé, nebo ty, které se co nejvíc podobají normální ženě z ulice. Caroline Ida Ours je navíc důkazem, že tváří značky se spodním prádlem se může stát i žena starší 50 let.

Caroline je 61 let a stala se tváří francouzské značky spodního prádla Promincor–Lingerie. Ve svém věku se totiž za své tělo absolutně nestydí a přijmula svou celulitidu i vrásky. Právě proto se stává inspirací pro ženy nad 50 let, které se za své tělo stydí a myslí si, že sexy prádlo už pro ně není.

„Celulitida, tuk na břichu, bochánky na zádech, to všechno bez problému ukazuji, nevyhnutelně na sebe beru rizika,“ říká Ours, která samu sebe označuje za „sexdesátnici“ a bojuje za to, aby se v módních magazínech a reklamách ukazovaly i starší ženy. Je podle ní totiž nespravedlivé, že jsou zobrazovány jen ve spojitosti se zdravotními potížemi.

Žena má dvě dospělé děti, které se už smířily s tím, že se jejich matka stala modelkou předvádějící spodní prádlo a velmi ji podporují. Caroline navíc sklízí opravdu úspěch a najala si ji i další značka prádla Maison Louve. Sebevědomá „sexdesátnice“ se navíc i zúčastnila módní přehlídky v Paříži, která oslavuje baculaté a atypické modelky.

 

Zdroj: News.in-24.com

Články, které by tě mohly zajímat