Právě vysíláme

Časté návštěvy Itálie mají svůj důvod. Týnuš Třešničková přiznala nového přítele

14. prosince 2021 9:10
Časté návštěvy Itálie mají svůj důvod. Týnuš Třešničková přiznala nového přítele

Týnuš Třešničková neměla v poslední době v lásce štěstí, ovšem nyní se blízká na lepší časy. Influencerka totiž přiznala nový vztah.

Týnuš žije instagramem a na sociálních sítích sdílí momenty ze svého života. Poslední dobou postovala fotografie ze zájezdů a wellness víkendů, proto se fanoušci začali oprávněně ptát, kdo jí při romantických výletech dělá společnost. Influencerka se pak po mnoha otázkách rozhodla přiznat nového přítele. „Už to nechci tajit, i když všímavější asi tuší. Do Itálie jsem letěla za mým přítelem. Je to Ital a žije napůl v Praze a napůl v Itálii, takže moje cesty tam budou teď asi častější,“ napsala Týnuš do stories a ukázala snímek z vozu, kde ukázala pouze přítelovu ruku.

Týnuš má za sebou nepěkný rozchod s kontroverzním podnikatelem Ladislavem Biseniusem, který se o influencerce nevyjadřoval do médií zrovna lichotivě. V minulosti randila i s dalším podnikatelem Viktorem Hajíčkem, se kterým zažila nehodu v turecké restauraci, kdy jí vinnou personálu bylo popáleno až 35 procent těla.

Články, které by tě mohly zajímat