Právě vysíláme

Čech si chtěl fotit vážnou autonehodu na dálnici. Policista si ho za to pořádně podal!

26. května 2019 14:10
Čech si chtěl fotit vážnou autonehodu na dálnici. Policista si ho za to pořádně podal!

Ač se nám to líbí, nebo ne, žijeme v době chytrých telefonů a téměř každý z nás vlastní mobil s fotoaparátem. To nám dává možnost pořídit fotku kdekoliv a kdykoliv. Řada lidí se kvůli tomu dokonce naučila i fotografovat při situacích, kdy to opravdu není vhodné.

Na německé dálnici se před nedávnem stala situace, která opět dokázala, že smartphony jsou opravdu někdy spíše na škodu než k užitku. Na dálnici se stala vážná nehoda a na místě zasahovala policie. Do situace se navíc zapletli i řidiči z Česka a Maďarska, kteří místo toho, aby pokračovali v jízdě, si chtěli nehodu fotografovat a natáčet.

Sprostého chování si všiml policista, který se ihned rozhodl zakročit a řidiče převychovat. Oba muže vytáhl z vozů a vedl je k místu, kde stála sanitka. „Chcete si vyfotit mrtvá těla? Tak pojdťe,“ nabádal řidiče rozčilený policista a když viděl, jak oba začali couvat a omlouvat se, okamžitě je upozornil na to, že by se měli za sebe stydět. Českého řidiče navíc hned na to upozornil, že bude muset zaplatit pokutu 128 eur, protože v Německu je focení nehod zakázané.

O celé informaci informovala stanice ČT24, která reportáž z německé dálnice zveřejnila na svém Facebooku.

 

Zdroj: Facebook, ČT24

Články, které by tě mohly zajímat