Právě vysíláme

Celý národ si zpíval jeho Poštu! Čím se ale legendární LACO ANGYAL živí teď?

20. prosince 2019 12:10
Celý národ si zpíval jeho Poštu! Čím se ale legendární LACO ANGYAL živí teď?

Symbolem SuperStar v roce 2018 se stal bezesporu slovenský mladík Ladislav „Laco“ Angyal, který si získal srdce diváků i poroty díky své vlastní písni Pošta. Jeho veselý song si tehdy zpíval celý národ a Laco se stal na pár měsíců miláčkem fanoušků. Kde je mu však konec?

Vždy veselý optimista Laco žil před soutěží v polorozpadlém bytě se svou nemocnou maminkou, která měla navíc údajně problémy s drogami a alkoholem. Kvůli špatné finanční situaci jeho rodiny si mladík ani nemohl pořídit pořádný nábytek a musel se spokojit s málem.

Po účasti v SuperStar se ale Lacův život razantně změnil. Nejdříve získal při koncertě Leoše Mareše svůj první honorář 100 tisíc korun a následně obdržel vybranou sbírku od fanoušků v hodnotě 1,3 miliónu. Co s penězi udělal, to ví pouze on sám.

Ačkoliv měl Laco v plánu skládat písničky pro děti a prorazit do hudebního světa, dlouho jsme o něm neslyšeli. Laco se totiž nyní místo hudby věnuje něčemu zcela jinému.

Dvacetiletý Slovák nyní působí jako fotbalový rozhodčí a píská zápasy. „Když děláš to, co máš nejradši,“ připsal k fotce ze zeleného trávníku a vypadá to, že je šťastný. Na hudbu ale zjevně úplně nezanevřel, protože se svých fandů na Instagramu zeptal, zda by od něj rádi slyšeli v roce 2020 nové písničky.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat