Právě vysíláme

Česká influencerka Angie odjela tři týdny po porodu na dovolenou. Od sledujících to pořádně schytala

3. srpna 2023 13:12
Česká influencerka Angie odjela tři týdny po porodu na dovolenou. Od sledujících to pořádně schytala

Přítelkyně soutěžícího reality show Survivor pořádně rozčílila uživatele instagramu. Angie, která nedávno porodila dítě Pepovi Kůrkovi, vyrazila tři týdny po porodu na dovolenou.

Angie Mangombe působila v reality show Like House a poté začala pracovat jako influencerka. Objevila se i ve speciálním dílu Výměny manželek na televizi Nova. Vztah Angie a soutěžícího soutěže Survivor byl několikrát jako na houpačce a dvojice se i rozešla. Těhotenství je však znovu spojilo dohromady a nedávno influencerka porodila prvního syna, který dostal netradiční jméno Raffael.

Nyní se Angie stala terčem velké kritiky za to, že tři týdny po porodu prvního dítěte odjela s Pepou na wellness. Chlapečka pak dala do péče babičky. Výlet obhajovala tím, že i po narození dítěte chtějí s přítelem pečovat o svůj vztah.

Odjet na dovolenou v období šestinedělí? To u prvorodiček není příliš časté. Angie to tedy na instagramu pořádně schytala. „Extrém. Nikdy by mě nenapadlo dva a půl týdne nechat miminko, které mě zrovna nejvíce potřebuje, doma, abych si zašla na wellness, které pravděpodobně nemůžu ani plně využít kvůli očistkům. V období šestinedělí se intenzivně vytváří váš vztah, miminko je na tebe nejvíce závislé,“ napsala například jedna ze sledujících do komentářů a další příspěvky se nesou v podobném duchu. A ačkoliv je celá záležitost samozřejmě věc a zodpovědnost samotné Angie, pokud se tímto výletem pochlubí veřejně na sociálních sítích, s reakcemi musí počítat, i s těmi nepříjemnými.

Články, které by tě mohly zajímat