Právě vysíláme

Česká policie vyzvala kolegy ze Slovenska na bitvu o followery! Kdo zatím vede?

29. listopadu 2019 12:10
Česká policie vyzvala kolegy ze Slovenska na bitvu o followery! Kdo zatím vede?

Boj o lajky a počet followerů na Instagramu je někdy dosti nemilosrdný. V těchto dnech se navíc na této sociální síti odehrává „bitva“, kterou asi nikdo nečekal.

Slovenský policejní sbor dokázal, že mu sebevědomí nechybí a nechal se slyšet, že na sociálních sítích patří ve střední Evropě mezi špičku. Na to samozřejmě reagovala Policie České republiky, jenž na Facebooku vyzvala své příznivce k originální výzvě, která možná v těchto dnech zaměstná celý český i slovenský Instagram.

„Bratia z Polícia Slovenskej republiky zveřejnili, že mají mezi zeměmi ve střední Evropě nejsledovanější sociální sítě. K tomuto prvenství jim gratulujeme a zároveň zvedáme vhozenou rukavici! Co takhle „instagramová výzva“? Nebojíte se? Jaké navrhujeme soutěžní podmínky? Zvítězí ten, kdo získá do 30.11.2019 více nových sledujících na Instagramu,“ napsali čeští ochránci zákona na svůj oficiální profil a naplno tak rozjeli bitvu o followery.

V tomto zajímavém souboji zatím vede Česká republika a instagramový profil nazvaný Policiecz má doposud 86 tisíc sledujících. Svou zásluhu na tom mají i naši moderátoři Ranní show, kteří o celé věci dali vědět posluchačům a během půl hodiny se podařilo naše sousedy v počtu lajků překonat. Slovenští „bratia“ se ovšem rozhodně nemusí stydět, protože jejich profil sčítá 79,7 tisíc followerů.

Jak souboj dopadne? To zatím nevíme a je dost možné, že Slováci ještě zabojují. Celá věc však poslouží dobré věci, protože policejní sbor, který prohraje, daruje peníze na dobrou věc. Hlavním cílem této „bitvy“ je navíc i zvýšení povědomí policie na sociálních sítích, jenž právě díky nim může fungovat rychleji.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat