Právě vysíláme

České, nebo balkánské? VERONIKA ARICHTEVA naznačila jméno pro miminko!

6. června 2020 14:10
České, nebo balkánské? VERONIKA ARICHTEVA naznačila jméno pro miminko!

Herečka a moderátorka Evropy 2 Veronika Arichteva čeká miminko a na sociálních sítích se už chlubí velkým bříškem. S manželem také vybírá pro děťátko jméno a přiznává, že na tom se shodnout, není nic lehkého!

Jelikož je Veronika v pokročilém stádiu těhotenství, nechce nic podcenit a s prací si raději dala trochu oraz. Natáčení jednoho z momentálně nejsledovanějších českých seriálů se tedy vzdala a raději se soustředí na sebe. „Rozhodla jsem se být zodpovědná a i kvůli tomu všemu, co se v posledních měsících kolem nás děje, zbytečně neriskovat svoje (miminka) zdraví. A hlavně bych se už nevešla do záběru. Děkuju celý partě! Ráda bych řekla, že vás budu sledovat, ale tuším, že od září budu sledovat jinou love story,“ vysvětlila.

V rozhovoru pro deník Blesk rovněž herečka přiznala, zda už mají s manželem vybrané jméno a zda bude mít miminko jméno české, či balkánské, odkud její manžel pochází. „Dlouho jsme se nemohli dohodnout, nakonec jsem souhlasila, že vzhledem k příjmení to bude balkánské jméno. Není to po nikom z rodiny Bisiho jako u Moniky Bagárové, prostě jsme se tak rozhodli,“ přiznala Veronika, která by měla být v šestém měsíci těhotenství, a proto by měla rodina na konci léta.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat