Právě vysíláme

Český veslař zkritizoval Karolínu Plíškovou: “Na olympiádě nemá co dělat”

30. července 2021 8:14
Český veslař zkritizoval Karolínu Plíškovou: “Na olympiádě nemá co dělat”

Upřímnost se nevyplácí. Své o tom ví i tenistka Karolína Plíšková, která svým hodnotícím výrokem rozvířila vody nejen nejen na sociálních sítích, ale také mezi sportovci. Veřejně se do Karolíny obul i český veslař Jakub Podrazil.

Karolína Plíšková na olympiádě skončila v osmifinále a následně zhodnotila svůj výkon: „Plán v Tokiu je docela náročný. Já tady byla na kurtech čtyři dny v kuse od rána do večera, což asi úplně nepřidá. I když se cítím fyzicky dobře, nějakou jiskru člověk ztratí.”

Karolína Plíšková

„Odehrála jsem dva dobré zápasy, jeden horší. Zvládla jsem dva debly, takže dobrý… Jsem ráda, že jsem si to tady zkusila, zažila. Ovšem asi to není nic úplně pro mě…,“ dodala upřímně tenistka, která dává přednost slavným grandslamům před olympiádou.

Tento upřímný výrok naštval především veslaře Jakuba Podrazila, pro kterého je olympiáda vrcholem kariéry „Vrcholovej sportovec, který řekne, že Olympijské hry nejsou nic pro něj, tam podle mě nemá co dělat,“ zkritizoval tenistku Podrazil a ironicky dodal: „Ale to olympijský PR je velký lákadlo, to chápu.“

Články, které by tě mohly zajímat