Právě vysíláme

CHARLIE SHEEN je obviněn z toho, že prý údajně znásilnil 13letého chlapce!

12. března 2020 13:10
CHARLIE SHEEN je obviněn z toho, že prý údajně znásilnil 13letého chlapce!

Charlie Sheen má problémů na rozdávání. Nejenže je HIV pozitivní a bojuje s drogami a alkoholem, ale navíc je i obviněn ze znásilnění!

Upadlá hvězda seriálu Dva a půl chlapa je obviněna ze závažného činu. Během natáčení filmu Lucas v roce 1983 prý znásilnil svého teprve třináctiletého kolegu Coreyho Haima. A ačkoliv je už tehdejší dětská hvězda po smrti, znásilnění potvrzuje Coreyho kamarád a rovněž bývalý dětský herec Corey Feldman, jenž natočil dokumentární film, kde o znásilnění jeho přítele Sheenem mluví.Corey se mi svěřil a řekl mi: Charlie mně ohnul a znásilnil mě za denního světla. Kdokoliv mohl projít kolem, někdo to mohl vidět.“

Charlie Sheen obvinění pochopitelně odmítá a tvrdí, že Corey Feldman se mu mstí za neúspěšnou kariéru. Také doufá, že policie vezme v tomto případu v potaz to, že se Sheena veřejně zastala matka Haima, která tvrdí, že se jejího syna nikdy nedotkl.

„Zeptejte se kohokoliv z té skupiny tehdejších dětských herců. Hollywoodští pedofilové si nás podávali z ruky do ruky,“ tvrdí ovšem Feldman, jenž je připraven za svou pravdu prý bojovat.

Corey Haim (vlevo), Corey Feldman a Charlie Sheen

 

Zdroj: E!Online

Články, které by tě mohly zajímat