Právě vysíláme

CHARLIE SHEEN rozjel neobvyklý byznys. Podniká s konopím!

19. května 2019 12:10
CHARLIE SHEEN rozjel neobvyklý byznys. Podniká s konopím!

Charlieho Sheena snad nemusíme představovat. Herec známý především ze seriálu Dva a půl chlapa je poněkud nešťastnou osobou amerického showbyznysu, jenž nedokázal svou slávu ukočírovat a skoro po celý život bojoval s drogami a alkoholem. Lékaři mu navíc diagnostikovali nákazu virem HIV.

O filmovou roli Charlie už skoro nezavadí a v seriálech se rovněž příliš neobjevuje.  Třiapadesátiletý bouřlivák se tedy rozhodl, že se stane podnikatelem a pustil se do neobvyklého byznysu.

Po zjištění, že je HIV pozitivní, se Sheen na chvíli stáhl do ústraní a soustředil se na své zdraví v novém prostředí bez stresu. Dokonce se zúčastnil i rehabilitace, která ho udržela střízlivým a čistým po celý rok. Nyní se však herec rozhodl, že se opět vrátí do práce a stane se z něj investor. Své peníze vložil do byznysu s marihuanou a rozjel výrobu elektronických cigaret s kanabisem pod názvem Sheenius.

Herec si k sobě povolal dva partnery přezdívané Oz a Tom. Oz do médií uvedl, že Sheena k tomuto neobvyklému podnikání navedl on sám poté, co herce viděl na několika produktech s marihuanou. Sám herec tvrdí, že konopí dal už dávno sbohem. Při výrobě elektronických cigaret byl ale zapojen do výběru vůní a také byl aktivní při navrhování loga produktu a marketingové kampani.

 

 

Zdroj: DailyMail, Sheenius.com

Články, které by tě mohly zajímat