Právě vysíláme

Charlotte trápí nezvykle hluboký hlas. Zní jako starý muž

16. června 2021 9:10
Charlotte trápí nezvykle hluboký hlas. Zní jako starý muž

To, že chlapci v období puberty začnou mutovat, je naprosto normální. Aby se to ovšem stalo i dívce? To je velmi neobvyklé. Přesto to ovšem není nemožné!

Australance Charlotte MacGregor je dvaadvacet let, avšak hlasem připomíná o mnoho let staršího muže. V pubertě se jí totiž hlas najednou změnil a začal být velmi hluboký. Charlotte si pak kvůli tomu prošla ve škole peklem a šikanu zažívá i nyní v dospělosti. „Dennodenně mi lidé říkají, že jsem chlap nebo transsexuál,” říká.

Svůj problém se Charlotte pochopitelně snažila řešit a podstoupila mnoho lékařských vyšetření. A ačkoliv jí nikdy nebyla oznámena oficiální diagnóza, za vše patrně může výrůstek na hlasivkách.

Kvůli hlubokému hlasu zažívá žena několik nepříjemných chvil a tvrdí, že kvůli němu ani nemůže najít práci. V soukromém životě se ale Charlotte naštěstí daří, protože si našla skvělého přítele, který ji bere takovou, jaká je. Žena se tedy začíná se svým hlasem postupně smiřovat a chce pomáhat lidem, kteří se rovněž oproti ostatním zásadně odlišují.

Články, které by tě mohly zajímat