Právě vysíláme

Chcete žít mimo civilizaci? Pustý ostrov nabízí zajímavou pracovní nabídku!

20. ledna 2020 16:10
Chcete žít mimo civilizaci? Pustý ostrov nabízí zajímavou pracovní nabídku!

Chcete si odpočinout od civilizace a zároveň mít normální práci? Pak můžete začít uvažovat nad nabídkou na ostrově Great Blasket Island!

Great Blasket Island je ostrov na západním pobřeží Irska a pyšní se titulem nejzápadnější bod Evropy. Na odlehlém ostrově nikdo nežije a přespávají tam pouze turisté v několika menších ubytovacích zařízení. Jedná se o místo naprosto odstřihnuté od civilizace. Na ostrově totiž nefunguje wifi připojení a ani elektřina. Nachází se tam pouze malá větrná turbína, která produkuje elektřinu na nabíjení jednoho spotřebiče. Problém prý navíc bývá i s pitnou vodou, která se na místo musí dovážet.

Správkyně ostrova Alice Hayes nabízí zájemcům speciální pracovní nabídku. Podle jejího inzerátu se hledá dlouhodobý management, který by se staral o ubytování a kavárnu na ostrově. „Může to být pár nebo dva přátelé. Od 1. dubna do října 2020. Ubytování a jídlo je zahrnuto. Je to náročné a intenzivní, ale zároveň je to i velmi jedinečná pozice. Je to návrat k jednoduchosti – tedy oheň, svíčky, pec, divočina a nedotčená příroda,“ tvrdí Alice a dodává, že potencionální zájemce se tedy musí připravit na to, že rozhodně nebude žít v luxusu.

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat