Právě vysíláme

Chlapec s Downovým syndromem změnil postižené dívce život. Jejich láska vás dojme k slzám!

11. května 2018 16:10
Chlapec s Downovým syndromem změnil postižené dívce život. Jejich láska vás dojme k slzám!

Pravá láska překoná všechny překážky. Mladá Siera a její přítel Connor jsou toho jasným důkazem!

Siera se narodila s genetickou vadou. Když jí bylo osm let, lékaři zjistili, že její mozek je trvale poškozen a dívka tak nebude schopna dospívat a rozvíjet své znalosti jako ostatní děti.

Maminka Siery byla zoufalá. Velmi se bála, že její dcera nebude nikdy vést normální život a bude osamělá. Aby navíc Sieru ochránila před šikanou, po základní škole ji přihlásila na speciální střední školu, kam dochází jen studenti se zdravotním postižením. A nakonec to bylo nejlepší rozhodnutí, které mohla udělat!

Siery se hned po příchodu do školy ujal chlapec Connor, který trpí Downovým syndromem. Začal dívku zapojovat do svých aktivit, seznámil ji se svými spolužáky a celkově jí změnil celý život.

ČTĚTE TAKÉ: V těchto ilustracích se najde každý, kdo má dlouhodobý vztah. Takhle vypadá láska, když se nikdo nedívá!

Od té doby, co se SieraConnorem potkala, nemohla ze své tváře vymazat úsměv. Conor se o ní s láskou staral a zahrnoval jí různými dárečky a květinami. Když byla dokonce Siera nucena podstoupit operaci páteře, chodil za ni do nemocnice každý den a v náručí vždy nesl plyšové medvídky.

Když se dívka z nemocnice vrátila domů, dostala báječný nápad. Protože jí velmi mrzelo, že kvůli operaci nestihla svůj školní ples, rozhodla se, že společně s Conorem si vytvoří svůj vlastní. Pořídila si krásné šaty, vytvořila perfektní účes a make-up a svému příteli vybrala skvěle padnoucí oblek, který k její róbě dokonale ladil.

Jak si dvojice svůj ples užila? Na to se podívejte do galerie. Tihle dva jsou zkrátka jasným důkazem toho, že pravá láska nezná mezí.

 

Zdroj: Boredpanda

Zvířecích alergiků přibývá, i vědci jsou v šoku. Co to způsobuje?

Články, které by tě mohly zajímat