Právě vysíláme

Chlapec se smál spolužákům za levné oblečení. Jeho matka mu za to udělila tvrdou lekci!

20. listopadu 2019 16:10
Chlapec se smál spolužákům za levné oblečení. Jeho matka mu za to udělila tvrdou lekci!

Rodiče občas sami žasnou nad tím, jaké rozmazlence ze svých dětí vychovali. I Američanku Sierru Forney chování jejího třináctiletého syna štvalo, tak se mu rozhodla udělit tvrdou lekci!

Sierra se na sociálních sítích svěřila s tím, že z jejího pubertálního syna je pořádný rozmazlenec, který vyžaduje nosit pouze značkové oblečení, a navíc se ve škole posmívá i spolužákům, jenž nosí oblečení z levných prodejních řetězců. A protože už matce jednoho dne došla trpělivost, rozhodla synáčka tvrdě vytrestat.

Rodiče školáka bouchli pěstí do stolu a řekli, že už mu přestanou kupovat drahé oblečení. Chlapec si tedy musel vzít svých 20 dolarů z kapesného a matka ho vzala do levného obchodu Wal-Mart s tím, že si musí koupit nové oblečení, které bude nyní nosit.

„Vzala jsem syna do Wal-Martu. Byl naštvaný, a dokonce i chvíli brečel. Pak si ale nakonec opravdu musel koupit oblečení, v kterém bude nyní chodit. Myslím, ale, že jednoho dne mi za tento přístup poděkuje. Chci totiž svoje děti naučit, že peníze nejsou všechno a pokud někoho začnou soudit kvůli tomu, kde nakupují, budou tam nakupovat taky,“ napsala Sierra a mnoho lidí jí za tento způsoby výchovy zatleskalo.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat