Právě vysíláme

Chlapeček vzal holící strojek a oholil sebe i svou malou sestřičku. Neuvěříte, jak holčička dopadla!

17. dubna 2019 15:10
Chlapeček vzal holící strojek a oholil sebe i svou malou sestřičku. Neuvěříte, jak holčička dopadla!

Vyrůstat se starším bratrem je občas těžké. Někteří z nich totiž dávají svým mladším sourozencům pořádně zabrat. Malý Teddy z USA je toho jasným důkazem. Co provedl své sestře Elois?

Maminka malého chlapečka se na Instagramu svěřila s pořádně prekérní situací, která se stala jejím dvěma dětem. Starší chlapeček jménem Teddy našel doma holící strojek. No a protože si myslel, že to bude ohromná legrace, popadl svou mladší sestřičku Elois a oholil jí celou zadní část hlavy. Svůj účes se rovněž rozhodl razantně upravit a sám si část vlasů oholil pro změnu vpředu.

Když maminka Stephie přišla domů a uviděla své dvě děti, propukla v pláč. Po chvíli však vzala celou situaci s úsměvem a děti uklidnila tím nejlepším způsobem. „Líbí se ti tvůj nový účes?“ zeptala se dcerušky. „Ne,“ odpověděla smutně malá Elois. „To nic, jsou to jen vlasy,“ namítla maminka a zeptala se staršího chlapečka, proč se rozhodl hrát si zrovna na barbera. „Elois říkala, že se jí to moc líbí. Tak jsem jí to udělal taky a chtěli jsme se ti to ukázat,“ odpověděl povedený synáček.

Když roztomilé Elois po chvíli došlo, že část jejích vlasů je pryč, začala naříkat, že vypadá jako kluk. „Nevypadáš jako chlapeček. Jsi překrásná holčička. Vlásky ti zase dorostou,“ uklidnila ji Steph, která jako milující matka svým pozitivním přístupem rozhodně zabodovala. Nic jiného než oholit svým dětem hlavy úplně dohola, jí ovšem nezbylo.

 

 

Zdroj: YouTube, Ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat