Právě vysíláme

Chris Brown neudržel nervy. Na koncertu zahodil fanynčin mobil do davu

3. března 2023 15:32
Chris Brown neudržel nervy. Na koncertu zahodil fanynčin mobil do davu

Používání telefonu během koncertu je něco, co vadí řadě muzikantům. Diváci si dle nich totiž málo užívají samotnou a show a spíše se zajímají o to, aby si natočili video na sociální sítě.

Smartphony evidentně vadí i Chrisu Brownovi, který s jednou fanynkou už neudržel nervy na uzdě.

Známý zpěvák vystoupil v německém Berlíně a jednu z fanynek si vytáhnul přímo na pódium. Tmavovlasou ženu s mikádem si posadil na židli a předvedl jí sexy taneček. Po chvilce ovšem tmavovláska vytáhla mobilní telefon a dění na pódiu si začala natáčet. Když to Chris uviděl, zřejmě mu přetekly nervy, vytrhnul ženě telefon z ruky a hodil ho do davy.

Bylo vidět, že fanynka zůstala v šoku, protože něco takového zřejmě nečekala. Měla ovšem velké štěstí. Její telefon se totiž v davu podařilo najít a ona o něj tak nepřišla. Chrisovo gesto ovšem rozdělilo fanoušky na dva tábory – jedni tvrdí, že zpěvák udělal dobře a diváci by si měli spíše užívat koncert než koukat do telefonu. Druzí si zase myslí, že Chris to přehnal a měl by si uvědomit, že žena mohla takto o svůj mobil nadobro přijít. Co si o tom myslíte vy?

Články, které by tě mohly zajímat