Právě vysíláme

CHRIS EVANS, hvězda AVENGERS, totálně překvapil svoje bývalé spolužáky

10. května 2019 14:10
CHRIS EVANS, hvězda AVENGERS, totálně překvapil svoje bývalé spolužáky

Zdá se, že Chris Evans není jen superhrdinou na filmových plátnech, ale i v reálném životě. Sympatický herec překvapil svoje bývalé spolužáky z gymnázia na třídním srazu po dvaceti letech – fotky z akce jsou naprosto jedinečné!

Nezapomněl na svoje kořeny

Sedmatřicetiletá hvězda filmů Avengers dorazila na nedávný sraz bývalých spolužáků gymnázia Lincoln-Sudbury Regional High School po dvaceti letech. Evans v tu chvíli točil miniseriál Defending Jacob v nedalekém Bostonu, a tak na poslední chvíli dorazil na akci, jež se konala v restauraci v malém městě Sudbury. Bývalí spolužáci slavného herce byli z tohoto překvapení nesmírně nadšení: mrkněte na některé fotky z akce do galerie.

Evans se pouští do dalšího zajímavého projektu

Chris Evans nyní v Bostonu točí miniseriál Defending Jacob, který financuje společnost Apple a k vidění bude na její filmové platformě Apple TV+. Krátký seriál natočený podle stejnojmenné knihy spisovatele Williame Landaye popisuje situaci otce vyrovnávajícího se s tím, že jeho čtrnáctiletý syn čelí obvinění z vraždy. Datum premiéry seriálu zatím zůstává utajeno.

Zdroj: LadBible, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat