Právě vysíláme

Chris Hemsworth se v nové dokumentární sérii vydá na adrenalinovou výpravu

20. listopadu 2021 14:10
Chris Hemsworth se v nové dokumentární sérii vydá na adrenalinovou výpravu

Chris Hemsworth se pustil do nevídaného projektu. V nové dokumentární sérii bude překonávat své limity a pouštět se do věcí, na které by řada lidí nenašla odvahu.

Streamovací služba Disney+ uvede šestidílnou sérii pod názvem Limitless, která ukáže svalovce Chrise ve zcela nové „roli“. Oblíbený herec a filmový Thor se totiž vydá na adrenalinovou výpravu, co ho má jako člověka velice posílit jak po fyzické, tak i mentální stránce. Chrise tak čekalo hned několik výzev, které by každému z nás možná nahnaly pořádný strach.

Herec bude například šplhat na laně v obrovské výšce, zaplave si v mrazivém oceánu nebo si vyzkouší, jak profesionální vojáci překonávají stres. „V podstatě mě nějakým způsobem přesvědčili, abych se dobrovolně stal lidským pokusným králíkem a snesl sérii duševních a fyzických výzev během cestování po celém světě, a to vše v zájmu vědy,“ řekl o projektu Chris.

Série má velmi zajímavého režiséra, kterým je Darren Aronofsky. Ten se doposud proslavil svými dramaty Černá labuť či Requiem za sen. Režie tohoto projektu se tak i pro něj stala velkou výzvou, protože na něčem podobném zatím ještě nepracoval. První epizoda se na Disney+ dostane příští rok.

Podívejte se na trailer:

 

Články, které by tě mohly zajímat