Právě vysíláme

CHRIS HEMSWORTH si dává pauzu od herectví – chce se věnovat víc rodině

4. června 2019 15:10
CHRIS HEMSWORTH si dává pauzu od herectví – chce se věnovat víc rodině

Chris Hemsworth nebude letos natáčet už žádné další filmy. Pětatřicetiletý herec to potvrdil v rozhovoru pro australský deník The Daily Telegraph. Hemsworth využije volné měsíce k tomu, aby trávil čas s rodinou a se svými dětmi v Austrálii.

Chris Hemsworth má za sebou náročný rok, a tak se nelze divit, že si chce dát trochu pauzu. Letos se dočkáme celkem čtyř snímků, ve kterých si australský herec zahrál. Všichni ještě máme v čerstvé paměti filmový trhák Avengers: Endgame a do kin už pomalu spěje další pecka s Chrisem, Muži v černém: Globální hrozba (premiéra 13. června). Nabitý program má ovšem negativní dopad na soukromý život Hemswortha a on se s tím rozhodl něco udělat: do konce roku si tak dává pauzu od natáčení dalších filmů.

Slavný Australan má se svojí manželkou, herečkou a modelkou Elsou Pataky, celkem tři děti. Hemsworth v minulosti přiznal, že těžce snáší chvíle, kdy musí svoje děti opustit na delší dobu kvůli své práci. Herec se nechal slyšet, že jeho děti jsou nyní v klíčové životní fázi, a tak je důležité, aby s nimi trávil co nejvíc času. Slavná tvář filmového studia Marvel tak do konce roku setrvá v australském městě Byron Bay, kde s rodinou žije.

Chris Hemsworth se svojí ženou, Elsou Pataky

Chris Hemsworth se svojí ženou Elsou Pataky

Snad mu tento oddychový čas pomůže a těšíme se na to, až ho zase uvidíme v dalším filmovém trháku!

Zdroj: LadBible, IMDb, GQ, Instagram, The Daily Telegraph

Články, které by tě mohly zajímat