Právě vysíláme

Chris Pratt poděkoval manželce za to, že mu porodila zdravou dceru. Okamžitě se stal terčem kritiky haterů

1. července 2022 13:04
Chris Pratt poděkoval manželce za to, že mu porodila zdravou dceru. Okamžitě se stal terčem kritiky haterů

Chris Pratt už je delší dobu dvojnásobným tatínkem, manželka Katherine Schwarzenegger mu porodila holčičku. Když pak herec veřejně poděkoval ženě za to, že mu přivedla na svět zdravé dítě, stal se útokem haterů.

Hvězda Marvelu Chris Pratt byl dlouhou dobu ženatý s herečkou Annou Faris, se kterou má dnes již devítiletého syna Jacka. Chlapeček se narodil o dva měsíce dřív a dodnes má zdravotní problémy, především se zrakem a s nožičkami.

Když se Chrisu Prattovi narodila o několik let později holčička s druhou manželkou Katherine, herec ženě vzdal veřejně hold za to, že mu porodila krásnou a zdravou dceru. Právě to se ovšem nelíbilo jeho haterům.

Dle kritických komentářů se Chris poděkováním a narážkou na „zdravou“ dceru navezl do své bývalé ženy Anny Faris, která takové štěstí neměla. Pratt pak pochopitelně na kritiku zareagoval prohlášením, ve kterém tvrdí, že to rozhodně nebylo jeho úmyslem. „Můj syn to bude jednou číst, je mu devět. Ranilo mě to a brečel jsem. Nelíbí se mi, že by krásné věci, které se v mém životě dějí, měly být pro mé blízké přítěží,“ uvedl. U svých fanoušků naopak našel zastání.

Chris Pratt se svou bývalou ženou a synem Jackem

 

Články, které by tě mohly zajímat