Právě vysíláme

Cristiana Ronalda vyšetřuje policie, tajně vyrazil do hor

1. února 2021 9:10
Cristiana Ronalda vyšetřuje policie, tajně vyrazil do hor

Cristiano Ronaldo využil pár dní volna a vyrazil s rodinou do horského střediska Courmayeur. Kvůli koronavirovým opatřením, které v Itálii panují, mu teď hrozí pokuta.

Portugalský útočník Juventusu se do hor vydal se svou přítelkyní Georginou Rodríguezovou a třemi dětmi. V oblasti Piemont, kde Ronaldo bydlí, však platí přísný zákaz volného pohybu osobu, a tak se fotbalistův výlet pravděpodobně neobejde bez následků.

Ronaldo vyrazil do hor oslavit narozeniny své přítelkyně. A kdyby nesdílel na svém instagramovém profilu fotografie z dovolené, pravděpodobně by si ani nikdo nevšiml, že odcestoval. Prozradila ho pravděpodobně fotografie ze skútru, na které jde vidět hotelový areál, jenž by měl být aktuálně zavřený.

Za porušení protipandemických opatření hrozí hvězdnému fotbalistovi pokuta ve výši přibližně 10 500 korun. Podle zpráv měl Ronaldo v hotelu strávit pouze jednu noc a na skútr měl s přítelkyní vyrazit krátce před odjezdem.

Není to poprvé, kdy útočník porušil pravidla nastavená italskou vládou. V říjnu odcestoval do Portugalska i přesto, že byl Juventus v izolaci kvůli dvěma případům koronaviru. Poté byl pozitivně testovaný také Ronaldo a po návratu do Itálie tak musel strávit dva týdny zavřený doma.

Zdroj: ČTK, News.com, ShutterStock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat