Právě vysíláme

Chuck Norris u Kapitolu na podporu Trumpa? Fotografie se stala hitem sociálních sítí

14. ledna 2021 13:10
Chuck Norris u Kapitolu na podporu Trumpa? Fotografie se stala hitem sociálních sítí

Na sociálních sítích začala kolovat fotografie, která měla údajně zachytit známého herce Chuka Norrise při demonstraci a útoku na Kapitol. Herec obvinění z účasti na demonstraci odmítl, je prý mnohem hezčí.

Fotografie byla pořízená 6. ledna při nepokojích před Kapitolem ve Washingtonu. Na snímku pózují dva muži, z nichž ten starší napravo, který pózuje s demonstranty se nápadně podobná představiteli Walkera ze seriálu Walker, Texas Ranger. Legendární Chuck Norris se ihned stal terčem kritiky.

 

Chuck zůstává ve svém areálu v Texasu, kde byl se svou rodinou,“ popřel Norrisův manažer Erik Kritzer, že mužem na obrázku je Chuck Norris. Kritzer dále s nadsázkou dodal, že Chuck je mnohem hezčí,“ než muž na fotografii.

Úspěšný herec a válečný umělec se k obvinění vyjádřil na svých sociálních sítích, aby popřel, že by muž na obrázku byl on. Proti násilí se vymezil a popřel účast před Kapitolem v době nepokojů. „Dozvěděl jsem se, že se nepokojů u Kapitolu v D. C. 6. ledna zúčastnil člověk vypadající jako Chuck Norris. To jsem nebyl já, neúčastnil jsem se toho. Aby bylo jasno, v žádné společnosti není místo pro jakoukoliv formu násilí, a to ani v kontextu politických protestů. Pro náš demokratický vládní systém je zásadní mírový přechod moci. Jsem a vždycky jsem byl pro zákon a pořádek,“ uvedl herec ve svém prohlášení.

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat