Právě vysíláme

Chystá se něco velkého? MIKE TYSON a EVANDER HOLYFIELD začali znovu trénovat!

16. května 2020 9:10
Chystá se něco velkého? MIKE TYSON a EVANDER HOLYFIELD začali znovu trénovat!

Svět se definitivně zbláznil. Boxerští veteráni Mike Tyson a Evander Holyfield se znovu pustili do tréninku! Mnozí spekulují, že se připravují na další boxerský souboj.

Dočkáme se souboje titánů?

Třináct let uběhlo od chvíle, kdy se Evander Holyfield a Mike Tyson naposledy potkali v boxerském ringu. Tehdy v Las Vegas byl Tyson diskvalifikován, protože kousl svého protivníka do ucha. Nepříjemný incident se sice navždy vryl do paměti televizních diváků, ale je nutno podotknout, že dříve oba patřili ke světové špičce profesionálního boxu v těžké váze. V ringu se Tyson s Holyfieldem setkali celkem dvakrát, ale nyní se zdá, že může dojít i ke třetímu vzájemnému zápasu! Co je na tom pravdy?

Všechno začalo v momentě, když Mike Tyson na Instagramu sdílel video jak naplno trénuje. Krátký klip zakončil třiapadesátiletý bývalý mistr světa v boxu slovy: „Jsem zpět“.

 

O několik dní později vydal podobné video i Holyfield. Ten v sedmapadesáti letech vypadá stále skvěle a v popisku uvedl, že se připravuje na „svůj zápas“.

 

Starší ze dvou boxerů následně v rozhovoru pro deník The Sun uvedl, že zápas s Tysonem chce zrealizovat. Má k tomu ale svoje podmínky. Holyfield například nechce, aby zápas rozhodl knockout, a tak by zakázal sobě i Tysonovi příliš tvrdé rány.

„Chci, aby si na nás lidé vzpomínali jako na dva špičkové bojovníky,“ odůvodnil tuto podmínku Holyfield„Prospělo by to boxu celkově.“

Snad mu na to kývne i Mike!

Zdroj: Metro UK, The Sun, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat