Právě vysíláme

Co CRISTIANO RONALDO dělal po každém zápase LIGY MISTRŮ ve 3 hodiny ráno?! To je neuvěřitelné

28. října 2018 12:10
Co CRISTIANO RONALDO dělal po každém zápase LIGY MISTRŮ ve 3 hodiny ráno?! To je neuvěřitelné

Cesta k úspěchu není procházka růžovým sadem – jen se zeptejte Cristiana Ronalda. Portugalec dvěma góly během sobotního zápasu Juventusu na hřišti Empoli opět potvrdil, že je pro italský celek naprosto nezbytný. Jeho bývalý spoluhráč Phil Neville prozradil, co Ronaldo dělal po zápase Ligy mistrů, aby byl v nejlepší formě na víkend. To je neuvěřitelné!

Neville s Ronaldem strávil několik let v týmu Manchester United, kde Portugalec působil od roku 2004 do 2009. Podle anglického fotbalisty, který dnes pracuje jako hlavní trenér anglické ženského reprezentace, vynikal Ronaldo hlavně díky drsnému přístupu k tréninku.

Cristiano Ronaldo po zápase proti Manchesteru United děkuje fanouškům

Ronaldo po každém zápase v Lize mistrů ve tři hodiny ráno, kdy ostatní dávno spali, chodil do tréninkového střediska týmu,“ prozradil Neville. „Tam si na několik desítek minut vlezl do ledové vany, aby urychlil regeneraci svalů!

Neville se nediví, že Ronaldo je nyní jeden z nejlepších hráčů na světě. Díky drsnému tréninkovému režimu si Portugalec místo mezi nejlepší doslova vydřel.

Smekáme!

Zdroj: BBC 5 Live, BBC, SportBible, Instagram

Co by dělaly celebrity v alternativním vesmíru?

Články, které by tě mohly zajímat