Právě vysíláme

Co dělá CRISTIANO RONALDO v karanténě? Kupuje si nové auto!

2. dubna 2020 16:10
Co dělá CRISTIANO RONALDO v karanténě? Kupuje si nové auto!

Zatímco jiní lidé živoří a třesou se strachy (a hladem), zřejmě nejlepší fotbalista současnosti si dál může vyskakovat. Teda… kupovat auta.

Většina lidí kvůli koronaviru řeší, zda bude mít na nájem a z čeho vyžijí. Nejlepší fotbalista na planetě Zemi Cristiano Ronaldo má sice taky do června pozastavený plat, ale určitě si na nedostatek prostředků nemůže stěžovat.

Ronaldovi tak nehrozí nejen prázdná lednice, ale ani prázdná garáž. Ke svým dosavadním vozidlům si totiž pořídil dalšího miláčka na čtyřech kolech: Bugatti Centodieci. Olalá! Na celém světě se bude prohánět jen deset kusů tohoto vozidla a jeden z těchto deseti kusů má právě portugalský kanonýr.

 

Jo a kolik tahle legrace stále? No Ronaldo má celosvětový pokles ekonomiky zřejmě vážně na čabajce, jelikož za tenhle skvost vyplázl 9,5 milionu eur – tedy 259 milionů korun (!!!).

Takže zatímco živnostníci polykají kyanidové kapsle a páchají harakiri s kuchyňským nožem, portugalský maestro se vozí v tomhle skvostu. Závidíte? Nestyďte se, my taky 😊

Zdroj: jenpromuze.cz, Bild

Články, které by tě mohly zajímat