Právě vysíláme

Co nikdy neříkat těhotným? VERONIKA ARICHTEVA na Instagramu zveřejnila vtipný seznam

22. července 2020 14:10
Co nikdy neříkat těhotným? VERONIKA ARICHTEVA na Instagramu zveřejnila vtipný seznam

Půvabná moderátorka Evropy 2 Veronika Arichteva na Instagramu zveřejnila seznam vět, které by nikdo neměl říkat těhotným ženám.

Veronika zveřejnila na Instagramu krásnou fotku s těhotenským bříškem, kde to budoucí mamince nesmírně sluší. „Myslím, že nastal čas si vypsat pár zásadních vět, co neříkat těhotným,“ uvedla svůj příspěvek Arichteva.

„Hlavně se vyspi teď, pak už se nevyspíš. Zdravím Nikolku,“ rýpla si moderátorka do své kamarádky Nikol Štíbrové, která ji zřejmě tuto větu často říká. Nikol má tříletého hyperaktivního syna Matese, a pravděpodobně tak vychází ze své vlastní zkušenosti.

Věty typu: „Ty jo, ty máš obrovský břicho. To rodíš už zejtra, ne?! Nejsou tam dvě??? Počkej, až ti to mega břicho popraská. Já jsem v těhotenství vypadala taky strašně. Počkej, kolik ještě přibereš. To nejhorší teprv‘ přijde,“ určitě nechce slyšet žádná nastávající maminka.

Naopak dle Arichtevy prý budoucí maminky chtějí slyšet větu: „Dám ti masáž, dlouhou!“ Moderátorka nedávno přiznala, že objevila těhotenské masáže a je z nich nadšená.

Další věty, které dle moderátorky nemá nikdo říkat těhotným ženám, najdete v příspěvku níže.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat