Právě vysíláme

CONOR MCGREGOR se omlouvá za napadení důchodce v baru! Proč muže praštil pěstí?

24. srpna 2019 9:10
CONOR MCGREGOR se omlouvá za napadení důchodce v baru! Proč muže praštil pěstí?

Conor McGregor se před pár dny opět objevil v médiích a zaplnil bulvární plátky zprávou o napadení staršího muže v baru. Ačkoliv se celý incident odehrál už před pár měsíci, video záznam se na veřejnost dostal až nyní a slavný bojovník MMA se nyní za své hrubé chování musel omluvit.

Když v dubnu letošního roku dorazil Conor do baru, chtěl si dát panáka jeho vlastní whiskey s neznámým štamgastem. Pán důchodového věku však jeho pozvání odmítl a McGregor ho za to udeřil pěstí.

O napadení začali diskutovat lidé po celém světě, kteří zápasníka rázem odsoudil a shodli se na tom, že tentokrát to Conor opravdu přehnal. A protože je zápasníkova reputace na bodě mrazu, rozhodl se šampion UFC nyní veřejně kát před kamerou.

„Na tom, co se stalo, ve skutečnosti ani tolik nezáleží, zachoval jsem se zkrátka špatně. Musím teď před všechny předstoupit a přijmout zodpovědnost za to, co se stalo. Dlužím to lidem, kteří mě podporovali, své matce, otci a celé rodině. Dlužím to i těm, kteří mě bojová umění naučili,“ řekl zápasník v rozhovoru s moderátorem MMA Arielem Helwanim.

Conor dále uvedl, že si nepamatuje, co přesně celou situaci v baru zapříčinilo. Trestu se však zápasník prý rozhodně nevyhýbá a s pokorou přijme všechno, co bude v příštích měsících následovat. Conorovo napadení důchodce je totiž nyní šetřeno policií a není zatím jasné, jaký trest ho postihne.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat