Právě vysíláme

CONOR MCGREGOR se opět projevil jako hlupák. V baru napadl pěstí seniora kvůli naprosté banalitě

16. srpna 2019 16:10
CONOR MCGREGOR se opět projevil jako hlupák. V baru napadl pěstí seniora kvůli naprosté banalitě

Ačkoliv už Conor McGregor svou profesionální kariéru zápasníka UFC ukončil, stále se bohužel nebojí rozdávat pěsti mimo oktagon. Po internetu nyní totiž koluje video, které známého bouřliváka ukazuje v situaci, kdy fyzicky napadá seniora.

To, že je McGregor horká hlava a snadno se dostane do nějakého průšvihu, je moc dobře známo. Nyní to už však bývalá hvězda UFC opravdu přehnala, když napadla staršího pána. Portál TMZ Sport zveřejnil video, které ukazuje incident z dubna. McGregor ten měsíc navštívil bar, kde se rozhodl pozvat místní štamgasty sedící za barem na jedno kolo své whiskey značky Proper No. Twelve. Jeden z postarších mužů však pozvání odmítl a dal zápasníkovi košem i poté, co před něj razantně položil skleničku.

Conora, který zjevně není na odmítnutí zvyklý, to pořádně rozzuřilo a seniora udeřil pěstí do obličeje. Hned na to ho jeho kumpáni z baru odvlekli a muž navzdory silnému úderu hvězdy MMA dál seděl klidně na židličce.

Ačkoliv policie ihned po incidentu zahájila vyšetřování, dodnes nebyl McGregor obviněn. Uvidíme tedy, co s celým případem udělá zveřejnění nahrávky a zda se problémový bitkař objeví před soudem.

 

Zdroj: TMZ Sport

Články, které by tě mohly zajímat