Právě vysíláme

CONOR MCGREGOR se vyjádřil k disciplinárnímu trestu od sportovní komise v Nevadě! Je podle něho spravedlivý?

30. ledna 2019 12:10
CONOR MCGREGOR se vyjádřil k disciplinárnímu trestu od sportovní komise v Nevadě! Je podle něho spravedlivý?

Irský bojovník MMA se poprvé vyjádřil k disciplinárnímu trestu udělený nevadskou sportovní komisí po pozápasové bitce s Khabibem Nurmagomedovem. McGregor se k udělení trestu vyjádřil typickým stylem!

Těžký rozsudek

Sportovní komise v Nevadě udělila Conoru McGregorovi a Khabibu Nurmagomedovi tučné tresty za to, že po zápase, jenž se odehrával na začátku října, rozpoutali hromadnou rvačku. Irský bojovník McGregor musí zaplatit pokutu ve výši 50 000 amerických dolarů spolu s disciplinárním trestem v délce šesti měsíců. Někteří fanoušci UFC po udělení trestu čekali bouřlivou reakci od rodáka z Dublinu. McGregor ale překvapil. Mrkněte na jeho reakci níže.

 

Text v překladu zní:

Jsem vděčný za férový rozsudek udělený nevadskou sportovní komisí k incidentu hromadné rvačky. Nechtěl jsem být ten, kdo dá poslední ránu tohoto večera zrovna příbuznému mého protivníka. Situace se tak prostě vyvinula. Těším se na brzký soutěžní návrat. Děkuji všem.

McGregor si ale přece jen tak nemohl nechat ujít krátkou, drzou poznámku vůči muži, který ho po zápase napadl. Spolu s již zmíněnou zprávou uvedl irský bojovník i další vzkaz, který si můžete prohlédnout níže.

Text v překladu zní:

Levý úder přímo pod direkt mého útočníka. Pokoušel se schovat za velkého člena ochranky, který je ve všech filmech. Já jsem ho vycítil už dlouho dopředu a rána mi sedla dokonale. Poslední úder na UFC 229, který vám představila značka McGregor sport a zábava

McGregor tak přijal svůj těžký trest (celkem) důstojně. To samé ale nelze říct o jeho přemožiteli, Khabibu Nurmagomedovi. Dagestánský bojovník dostal pokutu ve výši půl milionu amerických dolarů, spolu s devítiměsíčním trestem. Vítěz velkolepého duelu si může snížit tento trest o tři měsíce, pokud se zúčastní kampaně proti šikaně. Nurmagomedov na rozsudek reagoval stručně, ale jasně.

 

Co si o udělených trestech myslíte vy? Byl rozsudek sportovní komise v Nevadě spravedlivý? Napište nám do komentářů!

Zdroj: SportBible, Twitter, Instagram, The Guardian, Sky Sports, The Irish Examiner

Články, které by tě mohly zajímat