Právě vysíláme

Cristiano Ronaldo a Georgina prozradili jméno novorozené dcery

10. května 2022 8:10
Cristiano Ronaldo a Georgina prozradili jméno novorozené dcery

Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguez odhalili jméno novorozené dcery. Ta přišla na svět před třemi týdny. Dvojice čekala rovněž chlapečka, ten však zemřel při porodu.

Cristiano Ronaldo se v dubnu stal pětinásobným otcem, když mu partnerka Georgina Rodríguez porodila dceru. Chvíle radosti tehdy zastínil fakt, že dvojice čekala dvojčata, ale chlapeček porod nepřežil. Ačkoliv ztráta dítěte bude pár ještě dlouho bolet, snaží se radovat z právě narozeného miminka. Na sociálních sítích se již několik týdnů chlubí fotkami dcery a nyní dvojice odhalila její jméno.

Bella Esmeralda,“ připsala jednoduše Rodríguez k několika fotografiím své holčičky. Jméno Bella je románského původu a vykládá se jako „krásná“, Esmeralda je pak španělského původu a znamená „smaragd“.

Dcera se Ronaldovi a jeho přítelkyni narodila 18. dubna. Ve stejný den dvojice zveřejnila zprávu o úmrtí syna. „Je to největší smutek, který rodič může pocítit. Jen narození naší holčičky nám dává v tento moment sílu, naději a štěstí.“

Ze strany fanoušků se fotbalista dočkal obrovské podpory. Krátce po skonu syna nastoupil v zápase proti Liverpoolu, přičemž hráči obou týmů nastoupili s černou páskou na rukávu. V sedmé minutě se pak spustil symbolický potlesk, příznivci Liverpoolu navíc začali zpívat hymnu You’ll Never Walk Alone.

Články, které by tě mohly zajímat