Právě vysíláme

Cristiano Ronaldo je gay, tvrdí majitel seznamky, co fotbalistu seznámil s modelkou

6. října 2020 9:10
Cristiano Ronaldo je gay, tvrdí majitel seznamky, co fotbalistu seznámil s modelkou

Krásné ženy jen jako zástěrka homosexuality? Majitel VIP seznamky nařkl Christiana Ronalda z toho, že je ve skutečnosti gay a jen to pečlivě tají.

Peter Listerman je majitelem seznamovací agentury pro vybranou klientelu. V jednom ze svých rozhorů nyní řekl, že ačkoliv seznámil slavného fotbalistu s jeho bývalou přítelkyní, modelkou Irinou Shayk, byl to vztah je pro média. Cristiano Ronaldo je totiž podle něj homosexuál.

„Seznámil jsem Irinu a Cristiana? Ano! Je to také moje práce. Potřeboval však jen krytí. Miluje totiž muže. Bylo to partnerství jen na oko. Irina potřebovala popularitu a Ronaldo nechtěl zklamat své fanoušky a ukázat jim, že miluje ženy. Možná spolu nakonec něco měli, ale většinou to jen hráli. Dali mi za své seznámení peníze,“ tvrdí podnikatel a rozhodně není jediný, kdo tvrdí, že se bohatý fotbalista bojí přiznat svou pravou orientaci.

Zda se jedná o pravdu, nebo o pouhý drb, asi nikdy nezjistíme. Ronaldo se totiž na veřejnosti rád obklopuje krásnými ženami a jeho přítelkyní je už dlouhou dobu Georgina Rodriguez, se kterou má i dvě holčičky – Alanu Martinu a Evu Mariu.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat