Právě vysíláme

Cristiano Ronaldo poděkoval za podporu a poprvé ukázal novorozenou dcerku

22. dubna 2022 9:10
Cristiano Ronaldo poděkoval za podporu a poprvé ukázal novorozenou dcerku

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo z Manchesteru United poděkoval fanouškům Liverpoolu za gesto podpory při úterním ligovém utkání, které hvězdný útočník vynechal kvůli úmrtí novorozeného syna. Zároveň zveřejnil první fotografii své dcery.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguez očekávali narození dvojčat. V pondělí však na sociálních sítích informovali o tom, že novorozený chlapec zemřel. „S nejhlubším smutkem oznamujeme, že náš chlapeček zemřel. Je to největší smutek, který rodič může pocítit. Jen narození naší holčičky nám dává v tento moment sílu, naději a štěstí.“

Bývalá hvězda Realu Madrid nebo Juventusu kvůli tomu vynechala duel s rivalem z Liverpoolu, jehož fanoušci vyjádřili Ronaldovi podporu minutovým potleskem a zpěvem slavné klubové hymny You’ll Never Walk Alone. Potlesk příznivci na stadionu Anfield spustili symbolicky v sedmé minutě podle čísla dresu pětinásobného vítěze Zlatého míče. Hráči obou celků také nastoupili k zápasu s černými páskami.

„Jeden svět. Jeden sport. Jedna velká rodina. Díky, Anfielde,“ napsal poté Ronaldo na instagramu. „Moje rodina na ten okamžik respektu a soucitu nikdy nezapomene,“ přidal kapitán mistrů Evropy z roku 2016.

Fotbalista poprvé ukázal dceru

Ve čtvrtek večer Ronaldo na svém instagramu sdílel první fotografii se svou dcerou. Kromě ní jsou na snímku i další jeho děti a partnerka Georgina Rodríguez. „Sladký domov. Gio a naše malá holčička jsou konečně s námi. Chtěli bychom všem poděkovat za vaše milá slova. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá. Cítili jsme, jakou lásku a respekt chováte k naší rodině. Teď nastal čas oslavit život, který jsme přivítali v našem světě,“ napsal na Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat