Právě vysíláme

Cvičený pes byl omámen extází! Musel k veterinářům na speciální ošetření

23. ledna 2019 16:06
Cvičený pes byl omámen extází! Musel k veterinářům na speciální ošetření

Cvičený zlatý retrívr Jake utrpěl záchvat poté, co u jednoho pasažéra na výletní lodi Norwegian Epic spatřil extázi! Veterináři psovi aplikovali speciální sprej proti příznakům drog a odvezli do nedalekého veterinářského centra.

Jake riskoval všechno

Tříletý zlatý retrívr pomohl úspěšně identifikovat pilulku extáze, kterou si jeden z pasažérů na lodi schoval v boxerkách. Důkladnější policejní vyšetření později prokázalo, že muž snažící se propašovat extázi na loď měl u sebe i další druhy drog. Jake tak výrazně pomohl policistům v jeho dopadení.

Jake se svým kolegou, Scottem Stewartem

 

Jake tvoří důležitou součástí celní správy ve floridském přístavu Port Carnaveral. Když se Jakovi udělalo špatně, jeho kolegové z toho byli vyřízení. Veterináři ale odvedli skvělou práci a Jake byl brzy zpátky ve formě, jako za starých časů! Kolegové ho přijali zpět do týmu s otevřenou náručí.

 

Text v překladu zní:

Jake je zpět v akci: Cvičený pes Jake se vrátil do práce v Port Carnaveralu. Hraje si s kolegou Scottem Stewartem a vážná reakce spojená s nálezem drog tohoto tříletého zlatého retrívra už netrápí.

Zdroj: Huffington Post, Twitter, Brevard County Sheriff’s Office

Články, které by tě mohly zajímat