Právě vysíláme

Další hollywoodský herec na seznamce. Co půvabné blondýnce řekl Matthew Perry?

13. května 2021 8:10
Další hollywoodský herec na seznamce. Co půvabné blondýnce řekl Matthew Perry?

Vypadá to, že nezadaní slavní muži se stávají pravidelnými uživateli internetových seznamek. Po Benu Affleckovi je totiž na seznamce i Matthew Perry.

Raya je seznamovací aplikace pro celebrity a prochází přísným výběrovým procesem. Členství není vůbec snadné získat a aplikace má sloužit především pro seznámení single lidí z Hollywoodu. Nedávno se na veřejnost dostala zpráva o tom, že na seznamce je Ben Affleck a nyní jedna z uživatelek prozradila, že nad internetu loví ženy i herec Matthew Perry. 

Jistá blondýnka Kate Haralson na TikToku provalila, že si s Perrym volala přes FaceTime a on s ní vesele vtipkoval o tom, že je stejně starý jako její otec. Kate je totiž pouhých devatenáct let. 

Zprvu byl Perry za komunikaci s mladou ženou kritizován. Když ovšem Kate řekla, že s hercem se nikdy nesešla a Matthew jí později už ani nekontaktoval, celá věc se obrátila proti ní. Aplikace Raya jí totiž za narušení soukromí herce vyřadila ze svých uživatelů a blondýnka tak možná kvůli pěti minutám slávy přišla o možnost seznámit se z některých ze slavných mužů.

 

Zdroj: Page Six

Články, které by tě mohly zajímat