Právě vysíláme

Další hvězda z HARRYHO POTTERA přiznala těžkou závislost na drogách a alkoholu!

9. srpna 2020 9:10
Další hvězda z HARRYHO POTTERA přiznala těžkou závislost na drogách a alkoholu!

Ačkoliv je herectví na první pohled dost atraktivní povolání, mnoho slavných herců bojuje s různými démony a řada z nich přiznává závislost na alkoholu a drogách. Tyto problémy se týkají i hvězd z oblíbené filmové série Harry Potter.

O závislosti na alkoholu promluvil několikrát samotný Daniel Radcliffe, který přiznal, že během natáčení propadl pití a měl jen krůček k tomu, aby se stal závislým. Na natáčení dokonce chodil i opilý a pil každý večer.

Nyní o závislosti na drogách a alkoholu promluvila další hvězda Harryho Pottera a herec Jason Isaacs coby čaroděj Lucius Malfoy přiznal, že díky své temperamentní povaze řadu let bojoval s návykovými látkami. „Vždycky jsem byl závislý typ osobnosti a v šestnácti letech jsem toho už hodně propil a začal jsem desítky let dlouhý milostný poměr s drogami,“ řekl herec v pořadu The Big Issue.

Drogy a alkohol se pochopitelně začaly projevovat i na hercově psychice a Jason promluvil i úzkostných stavech. „Pamatuji se na moment, nebylo to dlouho před tím, než jsem začal abstinovat, kdy jsem si říkal, že mi možná nebude moc vadit, když zemřou všichni mí blízcí. Že to bude vlastně výmluva pro to, abych mohl sedět sám v místnosti a brát drogy. Dnes vím, že to není pravda a nikdy nebyla,“ řekl sympaťák, kterému se podařilo démonů zbavit a dnes je z něj úspěšný herec a otec od rodiny.

 

Zdroj: The Big Issue

Články, které by tě mohly zajímat