Právě vysíláme

Další nepovedená plastika? Demi Moore opět šokovala vzhledem

30. listopadu 2021 13:10
Další nepovedená plastika? Demi Moore opět šokovala vzhledem

Propadla i Demi Moore botoxu? Vypadá to, že ano! Na společenské akci totiž opět šokovala svým vzhledem.

Ani s botoxem se to rozhodně nemá přehánět! To si bohužel spoustu žen stále neuvědomuje a kvůli mnohdy nepovedeným plastickým úpravám v obličeji jsou často pro smích.

Na udílení módních cen Fashion Awards vyrazila i herečka Demi Moore a podle fotografií z červeného koberce je skoro jasné, že opět propadla lákání botoxu. Na snímcích má totiž velmi zvláštní výraz a vrásky jsou v jejích skoro šedesáti letech pryč. Veřejně ovšem Moore prohlašuje, že je odpůrkyní plastik. „Nelíbí se mi představa operace kvůli zpomalení stárnutí. Skalpel vás neučiní šťastnými,“ řekla Daily Mailu před dvěma lety. Zda je to pravda, to ví už pouze ona sama.

Není to poprvé, co slavná hvězda Hollywoodu šokovala svou tváří. V loňském roce vystoupila jako modelka značky Savage x Fenty zpěvačky Rihanny a fanoušci se nemohli shodnout na tom, zda se jedná o špatnou plastiku nebo nepovedený make-up. „Ten obličej vůbec nevypadá dobře. Nemůžu přijít na to, jestli jsou to všechno plastiky, nebo odfláknuté líčení,“ stálo například v jednom z komentářů.

Články, které by tě mohly zajímat