Právě vysíláme

Další odchod ze StarDance. V soutěží končí známá oblíbená tvář

9. dubna 2024 10:51
Další odchod ze StarDance. V soutěží končí známá oblíbená tvář

Další řadu oblíbené taneční soutěže StarDance čeká mnoho změn. Diváci se bohužel budou muset obejít bez další známé tváře.

StarDance patří mezi nejoblíbenější televizní pořad. V porotě taneční soutěže usedal po mnoho let oblíbený „kat“ Zdeněk Chlopčík, který se řadil mezi přísné, ale spravedlivé porotce. Jeho odchod se dostal na světlo světa před pár dny a fanoušci smutní, že Chlopčíka už v další řadě neuvidí.

Nyní server Blesk přišel s další nemilou zprávou. Smlouvu s Českou televizí totiž neprodlouží hlavní choreograf soutěže Marek Zelinka. Ten v minulosti tančil po boku herečky Marie Doležalové a se svou partnerkou dokonce po StarDance založil rodinu. „Je to moje rozhodnutí. Ale nechci to dál komentovat, abych zbytečně neztěžoval nástup někomu, kdo tam bude letos na podzim po mně,“ potvrdil Blesku sám Zelinka, který jako hlavní choreograf dohlížel na společné tance soutěžících. Mimo jiné vymýšlel i choreografie pro skupinová čísla, měl na starost dramaturgii, radil a pomáhal soutěžním párům. Jak sám pro Blesk uvedl, byl prostě taková „holka pro všechno“ a práce ve StarDance pro něj tak byla dost stresující.

Marek Zelinka a Jan Onder (Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat