Právě vysíláme

Další případ krutého týrání: Kadeřník z Česka měl nechat hladovět svého pitbulteriéra

14. března 2024 10:45
Další případ krutého týrání: Kadeřník z Česka měl nechat hladovět svého pitbulteriéra

V Česku se odehrál další velmi smutný případ týrání zvířete, který jasně dokazuje, jak moc umíme být my lidé krutí. V Uherském Hradišti měl údajně pánský kadeřník krutě týrat svého nového psího mazlíčka. 

Česká média informují o Martinovi T. ,který měl krutým způsobem týrat amerického pitbulteriéra. Na případ upozornila facebooková skupina STOP týrání, která zveřejnila snímky zuboženého a kost vychrtlého pejska, jak nešťastně stojí na balkóně a zoufale vyhlíží pomoc. Kolemjdoucí naštěstí na zvíře upozornili a pejska zachránili hasiči a posléze veterinární služba. I případu informovala i Veterina Turčinková, která se zvířete ujala. “Chtěla bych upozornit na odporné chování některých lidí. Stav pejska mluví za vše. Pejsek byl dnes v Uherském Hradišti díky všímavosti obyvatel zachráněn z bytu za pomoci policie a hasičů,“ uvedla služba.

 

Facebooková skupina upozornila i na majitele pejska, kterým má být údajně mladý muž jménem Martin T., který se živí jako pánský holič. Ten se dokonce několikrát na svých sociálních sítích pochlubil tím, že má doma nového pejska. Po odhalení případu si muž sociální sítě smazal kvůli velké vlně nenávistných vzkazů a komentářů. Zda bude celou záležitost projednávat policie, zatím není jasné. Objevily se i informace o tom, že muž měl psa týrat jako pomstu bývalé přítelkyni. 

Články, které by tě mohly zajímat