Právě vysíláme

Další svatba na českém YouTube! Která youtuberka se vdala po pár měsících známosti?

23. září 2019 15:10
Další svatba na českém YouTube! Která youtuberka se vdala po pár měsících známosti?

Ve světě českých youtuberů došlo k další svatbě. Po Tarym se rozhodla říct své ano i kontroverzní youtuberka s přezdívkou Sweetiemarket!

Markéta alias Sweetiemarket je fanouškům českého YouTube moc dobře známá. Za sebou má totiž hned několik kauziček, z nichž za zmínku stojí třeba její dost peprný song o bývalém příteli Denisu Kubíkovi. Markéta si ve svém tracku Zlatokop(ka) nebrala servítky a na ex-příteli nenechala nit suchou. Populárního youtubera obvinila z braní drog a z fyzického ubližování. Podle jejích slov však přestřelku mezi nimi rozhodně nezačala jako první ona, ale pouze reagovala na diss track Zlatokop, který Denis vydal pod pseudonymem Earth.

Bývalé partnery už Markéta zjevně neřeší a nyní se na Instagramu podělila o radostnou novinu. Po několika měsících randění si totiž vzala za muže svého dvaadvacetiletého přítele z Litvy a pochlubila se svatební fotografií. „Miluji tě, můj manželi,“ napsala k snímku, na kterém můžeme vidět, že jako nevěstě bílých šatech jí to opravdu velmi slušelo.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat