Právě vysíláme

DARA ROLINS a RYTMUS se přetahují na Instagramu! Rapper poslal zpěvačce hodně ostrý vzkaz!

9. října 2018 11:10
DARA ROLINS a RYTMUS se přetahují na Instagramu! Rapper poslal zpěvačce hodně ostrý vzkaz!

Jak se zdá, porozchodové „přetahování“ Dary Rolins a Rytmuse stále není u konce! Poté, co rapper smazal ze svého kanálu na YouTube song 8.octóber, který zpěvačce před lety věnoval, poslala Dara na Instagram svému expříteli vzkaz, který se mu rozhodně nelíbí!

„To, že Patrik kromě mých fotek vymazal ze svého kanálu i tuto písničku, je vlastně důkazem toho, jak moc jsou lidé odlišní už v těch základních životních principech. Kdybych popřela minulost, své emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem kdy vypustila z pusy. A bála bych se, že i všechny další vyznání a sliby, které vypustím a dám komukoliv jinému ztrácí význam!“ Tak zní část dlouhého vzkazu, který připsala Dara k fotografii, na které je Rytmus s její malou dcerou Lolou na krku a blonďatou zpěvačku zamilovaně líbá.

Text, ve kterých zpěvačka tvrdí, že svého má svého bývalého přítele stále ráda jako kamaráda a přeje mu jen to nejlepší, se však Rytmusovi vůbec nelíbí. Daře rovněž odpověděl  příspěvkem na Instagramu a rozhodně si nebral žádné servítky.

„Daro, na co je toto dobré! Moc tě prosím, nech nás žít s Jasmínou naši lásku. Dopřej nám štěstí tak, jako ho přejeme i my tobě a nevracej se do minulosti. Co od nás chceš? Co si mám pouštět každý rok 8.október a dívat se na naše společné fotky? Nevěřím, že bys tohle udělala, když máš nového partnera. Je to bláznivé. Na co ta malá fotka s Lolou? Jaký je cíl? Užívejme si naše krásné životy a neřešme něco, co už není. Přeji ti novou lásku a pokoj,“ napsal Rytmus a dodal, že jejich rozchod proběhl před devíti měsíci a proto je zbytečné se k němu už vracet.

 

Zdroj: Instagram

Galerie: Jak by vypadaly celebrity bez obočí?

Články, které by tě mohly zajímat