Právě vysíláme

DARA ROLINS už má kritiky plné zuby. Všem haterům poslala pěkně ostrý vzkaz!

1. února 2019 9:10
DARA ROLINS už má kritiky plné zuby. Všem haterům poslala pěkně ostrý vzkaz!

Dara Rolins bouchla do stolu a rozhodla, že ošklivých komentářů na sociálních sítí už bylo dost. Na Instagramu proto poslala haterům ostrý vzkaz, ve kterém si rozhodně nebrala servítky.

Ačkoliv se rozchod krásné Dary a rappera Rytmuse zdál velmi bouřlivý, samotná zpěvačka se s ním velmi dlouho netrápila a jak je vidět na jejím Instagramu, stále si život užívá plnými doušky. Momentálně se se svou dcerou Laurou nachází na Bali a vypadá to, že prožívá parádní dovolenou.

Ačkoliv zpěvačka působí na snímcích opravdu šťastně a má úsměv od ucha k uchu, někteří fanoušci si stále myslí, že se jedná pouze o předstíranou pohodu a ve skutečnosti je Dara zoufalá matka samoživitelka, jenž je bez muže naprosto ztracená.

A protože už měla slavná blondýnka komentářů o předstíraném štěstí plné zuby, rozhodla se, že dá haterům co proto. „Dám milion tomu, kdo mi prozradí, kdo, podle čeho a kde měří pravost štěstí. V zlatnictví to určitě nebude, tam tak maximálně sůl, která, jak víme, je nad zlato. Podle jakých důkazů se tedy hodnotí, že je někdo šťastný a někdo nešťastný? Všichni ti odborníci na moje štěstí mi v tom dělají zmatek. Věty o tom, že můj úsměv není šťastný, mě rozbíjí. Když se neusmívám, jsem nešťastná, a když se usmívám, tak tím jen maskuju, že jsem nešťastná,“ napsala Dara a rozhodně se ve svém dlouhém příspěvku nedržela při zemi. „Proč je v lidech zakořeněná představa, že žena může být šťastná jen po boku muže? Ano, milujeme je, a ano, dělají nás šťastné, ale občas je to právě jejich absence, co nás činí ještě šťastnějšími. To, že někdo přijde a odejde, z nás přece automaticky nedělá oběť,“ rozčílila se.

Co myslíte, je dobře, že se Dara ozvala? Pomůže její vyjádření zavřít haterům pusu, nebo je to naopak nabudí k dalším zlým komentářům?

 

Zdroj: Instagram

Hora z Hry o trůny baví lidi kakaem

Články, které by tě mohly zajímat