Právě vysíláme

Dara Rolins září štěstím. S Pavlem Nedvědem plánuje stavbu hned dvou domů

11. listopadu 2022 15:12
Dara Rolins září štěstím. S Pavlem Nedvědem plánuje stavbu hned dvou domů

Dara Rolins září štěstím! Nejenže chystá svůj velký koncert k příležitosti 50. narozenin, ale plánuje i velkou věc se svým přítelem Pavlem Nedvědem.

Slavná československá zpěvačka je stále zamilovaná do fotbalové legendy Pavla Nedvěda. Dvojici to spolu klape a dokonce se rozhodla pro radikální krok. Pár se rozhodl pro stavbu domu – a rovnou si postaví dva!

Pavel ani Dara nežijí ve stejné zemi a zatímco Rolins je často v Čechách nebo na Slovensku, Pavel Nedvěd tráví čas v Itálii, kde má i své pracovní povinnosti. Stěhování do jedné země ovšem partneři neplánují, a proto se rozhodli postavit si hned dva domy – jeden v Čechách a druhý v itálii. „Teprve teď jsem potkala muže, se kterým chci trávit čas. Nežije ve stejném městě, ani ve stejné zemi, takže za sebou musíme jezdit. Dohodli jsme se, že už spolu nebudeme mít děti, ale že si postavíme dva domy. Jeden tady v Čechách a druhý v Itálii. Nechceme totiž jeden druhého nutit ke stěhování,“ řekla zpěvačka pro televizní pořad Život ve hvězdách. Rovněž už potvrdila, že už mají zakoupené pozemky a těší se na stavbu. 

„Jeden dům bude v lese a druhý u jezera. Na příští rok mám v plánu věnovat se rodinnému životu. Chci být součástí stavby, zařizování a všeho. Chci být s Laurou, chci být s Pavlem a chci si užívat život,“ dodala spokojeně zpěvačka. 

Dvojice spolu chodí už více než rok a zamilovanost je stále neupustila. “Cítím to mezi námi dvěma pořád stejné jako na začátku. Přesto, že už je to víc než rok. Jsme za to, co spolu máme, oba vděční,” uvedla  Dara i pro serve iDnes s tím, že Pavel Nedvěd si ji i vysnil a dlouho chtěl mít právě Daru Rolins po svém boku. 

Články, které by tě mohly zajímat