Právě vysíláme

Datel z Like House promluvil o dluzích, zákulisí show a možném podvodu jednoho ze soutěžících

16. června 2021 14:10
Datel z Like House promluvil o dluzích, zákulisí show a možném podvodu jednoho ze soutěžících

Účast youtubera Datla v reality show Like House je dosti kontroverzní a vlastním jménem Marek Valášek je prakticky jediný, kolem kterého se něco děje. Nyní Datel natočil na YouTube video, kde o show nemluví příliš v dobrém světle a navíc tvrdí, že někdo z účastníků soutěže se snaží podvádět.

Datel od nástupu do soutěže plní stránky bulvárních plátků a fanoušci řeší, jak jeho vztahy, tak i škraloupy z minulosti. Třiadvacetiletý youtuber se totiž ve svém mladém věku dostal do obřích dluhů a dluží přes milion korun. Jeho soukromé problémy se navíc začaly řešit i v reality show před televizními kamerami, což se mu pochopitelně nelíbí. A ačkoliv by měl youtuber počítat s tím, že pokud vstoupí do televizní show, ledacos na něj může „prasknout“, nyní tvrdí, že už od začátku pořadu se ho produkce snaží ukazovat ve špatném světle. V novém videu pak zmiňuje ukázku bezpečnostních kamer, na kterých se líbá s další soutěžící a momentální přítelkyní Bárou, účast jeho expřítelkyně ve vile, či zveřejnění toho, že je v insolvenčním řízení a dluží peníze. „Když jsem tu ale každý den cvičil a mluvil o sportu a o tom, jak moc je důležitý, bylo to z výsledných dílů vystřiženo,“ řekl a promluvil i o svých dluzích.

Před svou kamerou Datel přiznal, že v určité době svého života už nebyl schopný plnit své finanční závazky, a tak se dostal do problémů. Své pohledávky tedy přihlásil do insolvenčního řízení, které mu prý tak podle jeho slov umožní dluh splatit bez přidaných úroků. A i když sám evidentně ve finanční gramotnosti plave, v budoucnu se chce tomuto tématu věnovat, aby se třeba i jeho fanoušci nedostali do podobných problémů.

Datel ve videu i naznačil, že jeden z účastníků Like House možná podvádí a chce si zajistit výhru. Ačkoliv pak neupřesnil, o koho jde, údajně bylo soutěžícímu nabídnuto, že se podaří hacknout aplikace, přes kterou diváci posílají hlasy a zajistí dotyčnému či dotyčné výhru. Za to se ovšem bude muset vzdát poloviny z vyhraného půl milionu korun. Soutěžící Like House pak podle Datla tuto nabídku přijal. Jestli je to ovšem pravda, to nikdo zaručit nemůže.

 

Články, které by tě mohly zajímat