Právě vysíláme

David Beckham nevinnou fotografií s dcerou opět pobouřil moralisty. Čím je tak naštval?

15. ledna 2022 8:44
David Beckham nevinnou fotografií s dcerou opět pobouřil moralisty. Čím je tak naštval?

A je to tady zase! Není to poprvé, kdy David Beckham sklidil za fotku s dcerou spoustu negativních komentářů. Na Instagram si opět dovolil dát fotografii, na které své malé dceři Harper dává pusu na ústa a oheň byl na střeše.

Dát svému dítěti pusu je naprosto normální, obzvlášť, když je ještě v nízkém věku. U Davida Beckhama je to však již léta problém. Z haterů si nic nedělá a jednou za čas je pořádně poškádlí novým snímkem.

Harper Seven Beckham je už sice desetiletá slečna, ale pořád je to tátova malá holčička a tak se David s fanoušky občas podělí roztomilou fotografií. Tentokrát zveřejnil nevinný snímek z procházky v přírodě, na kterém si s dcerou dávají pusu. Pro některé sledující je toto gesto nepřijatelné a nemohou fotografii vydýchat.

Nenávistné vzkazy na sebe nenechaly dlouho čekat. „Už je to velká holka, tak už jí přestaňte dávat pusu na rty. Je špatné takhle líbat dceru,“ napsala jedna ze sledujících. „Je to vaše dcera a ne vaše manželka, tak to prosím nedělejteMyslím si, že se Harper cítí na druhé fotce nekomfortně. Cítím to v kostech, že je to pro ni nepříjemné a není to jako dřív,“ podělil se o své pocity další sledující.

Ačkoliv bylo u snímku ihned mnoho negativních reakcí, naštěstí se mezi nimi objevily i ty normální, ve kterých se lidé Beckhamových zastávají.  Podle nich v takovém hezkém otcovském gestu může vidět problém jen ten, kdo má sám problém.

Co si o tom myslíte vy? Je divné dát vlastnímu dítěti pusu na ústa, nebo je to normální? Hlasujte v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Články, které by tě mohly zajímat