Právě vysíláme

DAVID BECKHAM promluvil o vztahu s manželkou VICTORIÍ: Je to obtížné, přiznává!

16. června 2018 11:10
DAVID BECKHAM promluvil o vztahu s manželkou VICTORIÍ: Je to obtížné, přiznává!

David a Victoria Beckhamovi tvoří jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu. Jak však nyní přiznal sám David, jejich devatenáct let trvající manželství nebylo vždycky ideální.

Kdo by neznal Davida a Victorii. Ex-fotbalista a bývalá zpěvačka z legendární skupiny Spice Girls, tvoří pár už pěkně dlouhou dobu a řada lidí se diví, že jim to tak dlouho vydrželo.

O manželství nyní David sám promluvil do několika amerických magazínů a přiznal, že nic není tak skvělé, jak to na první pohled vypadá. Dokonce ani jeho manželství!

ČTĚTE TAKÉ: DAVID BECKHAM oslavil 43. narozeniny. Dárek od syna BROOKLYNA ho dojal k slzám!

„Všichni víme, že manželství je občas obtížné. Je to však o tom umět na něm pracovat,“ řekl a rovněž uvedl, že vztah s Victorií není jen procházka růžovou zahradou, ale je také velmi obtížný. „Samozřejmě, i my jsme v průběhu let dělali chyby,“ dodal David, o kterém se v minulosti často spekulovalo, že své manželce zahýbal. Nevěru však na veřejnosti nikdy nepřiznal.

David má s Victorií čtyři děti – Brooklyna, Romea, Cruze a malou Harper. Všechny ratolesti mu dělají velkou radost. Kluci chodí do prestižních škol a podle svého otce jsou i velmi talentovaní. Brooklyn, jenž je už na vysoké škole, prý výborně fotí a patnáctiletý Romeo je skvělý tenista. Malý Cruz se chce zase po vzoru své matky věnovat zpěvu a na kontě už má jeden hit.

Tak jim všem držme palce!

Zdroj: msn.com

Jaké písničky se staly hitem díky mistrovství světa ve fotbale?

Články, které by tě mohly zajímat