Právě vysíláme

DAVID BECKHAM zveřejnil foto s dcerou HARPER a sklidil pořádný hate! „Je to nechutné,“ píší lidé

29. listopadu 2018 14:10
DAVID BECKHAM zveřejnil foto s dcerou HARPER a sklidil pořádný hate! „Je to nechutné,“ píší lidé

David Beckham je milujícím otcem čtyř dětí, které své ratolesti před světem neskrývá a na Instagramu je často ukazuje. Jeho poslední fotografie s dcerou Harper však sklidila pořádnou dávku kritiky. A to kvůli dost bizarnímu důvodu!

David a sedmiletá Harper jeli na výlet do National History Museum’s, kde se rovnou rozhodli podniknout malé bruslení. Bývalý fotbalista a manžel Victorie Beckham proto zveřejnil fotografii z kluziště, na které své holčičce dává rozkošný polibek na ústa. „Vánoce přicházejí. Pojďme bruslit,“ připsal David k snímku.

Ačkoliv je fotografie opravdu roztomilá a dokazuje, jak moc má David svou dcerušku rád, řadě libí se vůbec nelíbí. Podle některých komentujících prý totiž rozhodně není v pořádku, když otec políbí své dítě přímo na ústa. „Je fakt divné, když dá otec své dceři polibek na rty,“ zní jeden z komentářů. „Proč ji líbáš, to je fakt nechutné,“ hlásá další.

Co na to David?

Mezi záplavou kritizujících se však naštěstí našli i fanoušci, kteří se Beckhama zastali. „Je to krásný snímek, zachycující milujícího otce. Není na něm nic špatného. Pokud si myslíte, že je, měli byste vyhledat odbornou pomoc, protože máte vážné psychické problémy,“ rozčílil se jeden z fandů.

Samotný David si zlých komentářů pochopitelně všiml a rozhodl se na ně i zareagovat. Do médií sdělil, že on i Victorie jsou láskyplní rodiče a na rty líbají všechny své děti kromě osmnáctiletého Brooklyna, který o to už pochopitelně nestojí.

Co si o fotografii myslíte vy! Také vám přijde naprosto v pořádku?

 

Zdroj: Instagram

15 sexuálních pojmů, které možná neznáte

Články, které by tě mohly zajímat