Právě vysíláme

„Dcera není moc hezká. Když jí založím Instagram, převálcuje i Mareše,“ řekla Agáta Hanychová

1. dubna 2021 14:10
„Dcera není moc hezká. Když jí založím Instagram, převálcuje i Mareše,“ řekla Agáta Hanychová

Agáta Hanychová byla hostem Evy Decastelo v pořadu Extra Host. V něm se rozpovídala nejen o tom, jak to má se svými ex-manžely Mirkem Dopitou a Jakubem Prachařem, ale také o svých dětech. A ne příliš lichotivě se vyjádřila o své dceři.

Téměř čtyřletou Miu Agáta HanychováJakubem Prachařem. Jak v rozhovoru prozradila, herecký talent rozhodně zdědila po svém otci. „Ona opravdu zahraje všechno. Paroduje i mě. Jak mám na Instagramu spolupráce, tak já třeba zvednu telefon a Mia: ‚Čau holky, dneska piju teplý mlíko, protože je dobrý.‘ Takže ona opravdu ve třech letech už jede takhle a myslím, že když jí založím Instagram, tak nás všechny včetně Leoše Mareše převálcuje,“ uvedla modelka.

Další slova o dceři už však tak lichotivá nebyla. Prohlásila totiž, že kromě talentu zdědila po otci bohužel také vzhled. „Doufám, že z toho vyroste. U těch chlapů je to hezký, ale když holka vypadá jako kluk, tak to není úplně hezký. Ale já doufám, že z toho vyroste,“ prozradila Agáta.

Na to Decastelo zareagovala slovy „počkej, ona je naprosto rozkošná“, modelka si ale vedla svou. „Rozkošná. Nebo zvláštní, můžeš říct. To se říká o ošklivých holkách. ‚Víš, ona není hezká, ale je zvláštní.‘ Takže Mia je zvláštní, ale já doufám, že bude hezká, až bude starší.“

Hanychová zároveň o své dceři uvedla, že je po mamince „zloška“. „Je taková uhádaná, opravdu zlá a do toho hrozně milá. Pere se to v ní. Já na ni: ‚Mio, tak pojď, odvezu tě do pekla‘ a ona na to: ‘Jo, super, budou tam čerti, že jo?‘,“ rozesmála Decastelo.

Zdroj: Extra, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat