Právě vysíláme

Dcera WILLA SMITHE promluvila o vztazích. Hlásí se k polyamorii!

26. června 2019 13:10
Dcera WILLA SMITHE promluvila o vztazích. Hlásí se k polyamorii!

Dcera Willa Smitha, osmnáctiletá Willow, se v pořadu své matky rozpovídala o své sexuální orientaci. Svými kritérii na budoucí lásku pak všechny překvapila. A nejvíce svou babičku!

Jada Pinkett Smith už delší dobu vysílá pořad Red Table Talk, kde společně se členy své rodiny probírá témata, které jsou často ve společnosti tabu. V jednom z dílů vystoupila i její dcera Willow, jenž v přítomnosti své matky a babičky prozradila, jak to vidí s láskou.

Willow řekla, že ji ke vztahu nestačí jeden člověk, ale chce žít současně s ženou i s mužem. „Já miluji muže i ženy stejně. Chci jednoho muže a jednu ženu. Cítím, že bych mohla být polyamorní,“ prozradila dcera Willa Smithe.

Pokud jste o polyamorii ještě neslyšeli, jedná se jistou formu mnoholásky, kdy člověk žije v několika milostných vztazích. Ke všem partnerům ho však pojí citové pouto a nejedná se tak o pouhé sexuální uspokojení.

„U lidí se zaměřuji spíš na emocionální spojení a cítím, že kdybych našla dva lidi opačného pohlaví, se kterými bych splynula, nepotřebovala bych hledat něco víc,“ vysvětlila Willow a její matka ji v jejím rozhodnutí podpořila. Babička Adrienne však zprávou nadšená nebyla. Podle ní si její vnučka jen není jistá, co chce. „Nesedí mi to. Nerozumím tomuto emocionálnímu spojení. Snažím se být otevřená, ale přijde mi to jako snůška keců,“ řekla na rovinu.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Willow Smith se svou rodinou

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat