Právě vysíláme

Dceři Charlieho Sheena je 19. Živí se jako sexuální pracovnice

23. listopadu 2023 12:49
Dceři Charlieho Sheena je 19. Živí se jako sexuální pracovnice

Dcera Charlieho Sheena je v devatenácti letech pěkné kvítko. Mladá blondýnka si založila účet na nechvalně známé aplikaci OnlyFans a tvrdí, že se živí jako sexuální pracovnice.

Dcera Charlieho Sheena se zřejmě potatila. I přes svůj mladý věk se totiž stejně jako její otec rozhodla žít divokým životem, odstěhovala se od matky Denise Richards a prodává fotografie svého těla na službě OnlyFans. Stále ještě náctiletá blondýnka navíc sama o sobě říká, že se živí jako sexuální pracovnice.

S podivem je s životem a prací své dcery spokojený i samotný Charlie Sheen. „Ze začátku to neschvaloval. Otočil v momentu, když viděl, že si dcera koupila mercedes a přestěhovala se do nové vily,“ uvedla do médií Denise Richards, bývalka Charlieho Sheena, který je známý tím, že divoký život plný večírků, alkoholu a drog ho dovedl až do bodu, kdy se herec nakazil virem HIV.

I Denise Richards svou podporuje. Snaží se jí prý ovšem varovat před plastickou operací prsou. „Chce větší prsa. Snažím se jí plastiku rozmluvit. Když mi bylo 19 let, sama jsem na ni šla, ale to jsem nevěděla, jak jsou implantáty toxické. A taky je to bolestivé!“ řekla.

Články, které by tě mohly zajímat